Monday, 25 June 2012

nasi lemak

aku memang suka makan nasi lemak, tapi yang fresh tiap pagi tu, bukan yang dah masuk petang,

5 Comments:

Blogger Yodd said...

Sikmak sotong + nescafe + rokok = WIN.

26 June 2012 at 19:36  
Blogger Wadi AR said...

tambah lauk kerang pehh

2 July 2012 at 21:44  
Blogger Cik Kay Jue said...

maaf komen tak de kaitan juz nak beritau blog awak yang warung kopi tu kena malware... huhu.. ckj suka lepak sana... buat la sesuatu..

4 July 2012 at 08:13  
Blogger run aziluz said...

yang dah masuk petang kadang dah basi. ahaa. btw, dah download belum sayapatah yg haritu tolong tulis tu? :B n lagi satu, apebende nye yg boleh cari kat luar? =="

19 July 2012 at 23:04  
Blogger Husna Lana said...

baru buat nasik lemak utk berbuka puasa semalam. hehe

4 August 2012 at 16:44  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home

luahan rasa tanpa sekatan.
tulisan tiada warna rasis